Розпис стін у медичному центрі

Розпис стін у медичному центрі

Медичний центр з білою стелею, білими стінами та лікарями у яскраво-зелених халатах викликає неприємне, тривожне відчуття навіть у здорової людини. Що й казати про хворих, яким боляче і страшно? Саме тому так важливо створити у лікарні приємну атмосферу затишку, продумати деталі та загальний дизайн, який задовольнятиме потреби пацієнтів і персоналу. Саме такий дизайн медичного закладу розробила команда «Дизайн-бюро Вікторії Файнблат».

Наші художники реалізували художній розпис стін у цьому медичному закладі. За основу дизайну обрали дерева, тому що вони завжди символізують життя, надію й енергію. М’ятна кольорова гама створює атмосферу спокою, легкості й ранкової свіжості, а зображення туману нагадує про те, що все минає. І туман, і біль.
Цей проєкт – приклад того, як важливо пам’ятати не лише про технічні норми й функціонал, але й про атмосферу. Дизайнери могли б залишити стіни білими й це було б ок. Але думаючи про людей, які тут працюватимуть і лікуватимуться, було прийняте чудове рішення – розписати стіни, взявши за основу м’ятний колір одного з елементів підвісної стелі Армстронг. І створивши таким чином гармонійний, атмосферний простір.

Наша команда DECOR SOLUTIONS впоралася з задачею, як завжди, бездоганно. Під час розпису ми використовували екологічні й гіпоалергенні лакофарбові матеріали. Розпис покрили спеціальним захисним лаком, який зберігає насиченість кольору зображення і, що важливо, не жовтіє при кварцуванні.

У вас есть подобная задача?
Получите консультацию.